سرپرست صمت لرستان:

ظرفیت شهرک سیلیکون متال بروجرد ۳۴ هزار تن در سال است

عصر معدن- سرپرست صمت لرستان گفت: ظرفیت شهرک سیلیکون متال بروجرد ۳۴ هزار تن در سال است.;

ظرفیت شهرک سیلیکون متال بروجرد ۳۴ هزار تن در سال است
نسخه قابل چاپ
جمعه ۲۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از ایسنا، بختیار رازانی در حاشیه بازدید از شرکت سیلیکون متال بروجرد که 25 دی‌ماه صورت گرفت، اظهار کرد: شرکت سیلیکون متال بروجرد با ظرفیت 34 هزار تن در سال و با سرمایه‌گذاری 50 میلیون دلار برای فاز اول پیش‌بینی شده است که با ظرفیت اشتغال هزار نفر در صورت تأمین اعتبار به بهره‌برداری خواهد رسید.

    وی تصریح کرد: علاوه بر سیلیکون متال، محصولات پلی سیلیکون و پلیمر سیلیکونی که پیش نیاز تولید سلول‌های خورشیدی است در این صنایع تولید خواهد شد.

    سرپرست صمت لرستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیاز کشور به سیلیکون متال 16 هزار تن است که از خارج کشور وارد می‌شود.

    رازانی اضافه کرد: با توجه به بازدیدهای صورت گرفته مشخص شد شهرک سیلیکون متال بروجرد با سرعت خوبی در حال پیشرفت است.

    وی اضافه کرد: چین یکی از موفقیت‌ترین کشورها در تولید سلول‌های خورشیدی و بزرگ‌ترین تولیدکننده در سطح جهان با تکنولوژی برتر است.

    سرپرست صمت لرستان بیان کرد: بخشی از ماشین‌آلات پروژه در همین شرکت سیلیکون متال طراحی و ساخته شده و 105 تریلی ماشین‌آلات در طی دو ماه گذشته از کشور چین وارد کشور و شهر بروجرد و کارخانه جهت راه‌اندازی فاز اول در محل کارخانه استقرار یافته که با تکمیل آن شاهد اشتغال صدها جوان در منطقه بروجرد و اشترینان خواهیم بود.

    رازانی ادامه داد: در سال جهش تولید که مقام معظم رهبری فرمودند این یکی از گام‌های بزرگ و استوار بوده که در این منطقه در حال برداشته شدن است.

    وی اظهار کرد: امیدواریم هرچه سریع‌تر شاهد اجرا و بهره‌برداری از فاز اول آن باشیم این واحد در سطح ملی و خاورمیانه بی‌نظیر بوده و می‌تواند یک نیروگاه خورشیدی 400 مگاواتی تولید کند که برای کشور یک موفقیت والا و ارزشمند است.

    سرپرست صمت لرستان تصریح کرد: در حال حاضر مشکل راه‌اندازی این پروژه عظیم، نیاز به حدود 300 میلیارد تومان اعتبار است که امیدواریم با تدابیر ویژه تأمین و کار فاز اول به پایان برسد. ‌

    رازانی خاطرنشان کرد: این واحد در صورت اجرای کامل پنج فاز نیاز به 80 هکتار زمین دارد که با توجه به افق و دید بلندمدت پروژه پیش‌بینی شده است.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی