عصر معدن- آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالای ایران نشان می دهد در هفته منتهی به ۱۰ بهمن ماه حدود ۲ میلیون و ۷۳۵ هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش بیش از ۵۹ هزار میلیارد تومان معامله شد. همچنین ارزش معاملات ۱۰ شرکت برتر به بیش از ۲۴.۲ هزار میلیارد تومان رسید.;
به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از کالاخبر ، برترین های بورس کالای ایران در هفته منتهی به 10 بهمن ماه براساس ارزش فروش شرکت ها در بازار فیزیکی به شرح زیر است:
ملی صنایع مس ایران با معامله 5 هزار و 440 تن انواع مس، سولفور مولیبدن، مس مفتول و اکسید مولیبدن به ارزش 6 هزار و 735 میلیارد تومان در رتبه نخست ایستاد.
معدنی و صنعتی چادرملو با فروش 345 هزار و 100 تن کنسانتره و گندله سنگ آهن، شمش بلوم و آرگون به ارزش 3 هزار و 342 میلیارد تومان دوم شد.
پالایش نفت اصفهان 89 هزار و 775 تن وکیوم باتوم، لوب کات سبک و گوگرد گرانوله به ارزش 3 هزار و 94 میلیارد تومان فروخت و رتبه سوم را به خود اختصاص داد.
صنایع تولیدی دنیای مس کاشان با معامله یک هزار و 400 تن مس مفتول و سیم و مفتول مسی به ارزش 2 هزار و 401 میلیارد تومان چهارم شد.
پالایش نفت تهران (تندگویان) با معامله 600 هزار و 500 تن وکیوم باتوم، لوب کات سبک و سنگین و گوگرد گرانوله به ارزش 2 هزار و 180 میلیارد تومان پنجم شد.
پالایش نفت بندرعباس با فروش 40 هزار تن وکیوم باتوم به ارزش یک هزار و 427 میلیارد تومان فروخت و رتبه ششم را به خود را کسب کرد.
پتروشیمی تندگویان فروش 10 هزار و 318 تن پلی اتیلن ترفتالات بطری و نساجی و نخ پلی استر در گریدهای مختلف به ارزش یک هزار و 369 میلیارد تومان رتبه هفتم را به خود اختصاص داد.
آلومینیوم ایران (ایرالکو) با معامله 3 هزار تن شمش و بیلت آلومینیومی به ارزش یک هزار و 311 میلیارد تومان هشتم شد.
مجتمع فولاد خراسان 27 هزار تن میلگرد و شمش بلوم به ارزش یک هزار و 193 میلیارد تومان فروخت و نهم شد.
توسعه آهن و فولاد گل گهر هم با فروش 55 هزار تن آهن اسفنجی به ارزش یک هزار و 157 میلیارد تومان رتبه دهم را به خود اختصاص داد.

دانلود با کیفیت

