عصر معدن- سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه گفت: اگر از ظرفیت رینگ داخلی و صادراتی بورس کالا بهدرستی استفاده شود، بسیاری از مسائل مربوط به تنظیم بازار و صادرات مرتفع خواهد شد؛ از این رو علاوه بر عرضه منظم محصولات در رینگ داخلی بورس کالا در حال هدایت عمده صادرات محصول ورق به سمت رینگ صادراتی و همچنین بهره گیری از ابزارهای نوین مالی در بورس کالا هستیم.;
به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقب از کالاخبر، زرندی با اشاره به عملکرد این مجموعه در سال گذشته اظهار داشت: بیش از 6 میلیون و 47 هزار تن از محصولات فولاد مبارکه از طریق بورس کالا عرضه شد. به گفته وی، سیاست اصلی گروه فولاد مبارکه، ایجاد شفافیت کامل در فرآیند معاملات از مسیر بورس کالاست و این مجموعه به بورس کالا بهعنوان یک فرصت ویژه مینگرد.
وی با بیان اینکه تدابیری برای هدایت عمده صادرات محصول ورق به سمت رینگ صادراتی بورس کالا اندیشیده شده است، تصریح کرد: فولاد مبارکه و سه شرکت تابعه آن از ظرفیت گواهی سپرده کالای گندله بهرهمند شدهاند.
زرندی افزود: در گروه فولاد مبارکه 18 میلیون تن تولید گندله وجود دارد که با توجه به ظرفیت 13 میلیون تنی آهن اسفنجی، 5 میلیون تن مازاد ظرفیت ایجاد میشود و ابزار گواهی سپرده این امکان را فراهم کرده تا از این مازاد بهعنوان یک ظرفیت مولد استفاده کنیم.
وی همچنین با اشاره به نیاز سالانه بیش از 300 هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه به تأمین مالی گفت: اعتقاد جدی داریم با رویه مناسبی که بورس کالا در پیش گرفته، بتوانیم از ابزارهای جدیدتری در این مسیر استفاده کنیم، چراکه مسیر پیش رو و توسعه روند تولید در گرو همکاری نزدیک با بازار سرمایه بهویژه بورس کالاست.
دانلود با کیفیت

