تعرفه‌های آمریکا باز هم افزایش یافت

عصر معدن- آمریکا، تعرفه‌های فولاد و آلومینیوم را برای بیش از ۴۰۰ کالا از جمله توربین‌های بادی، لوازم خانگی وارداتی، واگن‌های قطار، موتورسیکت‌ها و قطعات خودروهای برقی افزایش خواهد داد.;

تعرفه‌های آمریکا باز هم افزایش یافت
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از ایسنا، وزارت بازرگانی آمریکا، اعلام کرد 407 کالا به فهرست محصولات فولادی و آلومینیومی تحت پوشش تعرفه‌های خاص، اضافه می‌شوند و تعرفه 50 درصدی علاوه بر نرخ کشوری برای محصولات غیرفولادی و غیرآلومینیومی برای هر نوع فولاد و آلومینیوم موجود در این محصولات اعمال خواهد شد.

    شرکت مشاوره «اِوِرکور آی اس آی» ( Evercore ISI) در یادداشتی تحقیقاتی، اعلام کرد: این اقدام بیش از 400 کد محصول را پوشش می‌دهد که بیش از 200 میلیارد دلار واردات در سال میلادی گذشته را شامل شده است و تخمین زد که نرخ تعرفه موثر کلی را حدود یک درصد افزایش خواهد داد.

    وزارت بازرگانی آمریکا، همچنین قطعات وارداتی برای سیستم‌های اگزوز خودرو و فولاد الکتریکی مورد نیاز برای خودروهای الکتریکی و همچنین قطعات اتوبوس‌ها، تهویه مطبوع و همچنین لوازم خانگی، از جمله یخچال، فریزر و خشک‌کن را به تعرفه‌های جدید، اضافه خواهد کرد. گروهی از خودروسازان خارجی از این وزارتخانه خواسته بودند که این قطعات را به تعرفه‌های جدید،اضافه نکند و اعلام کردند: آمریکا ظرفیت داخلی برای پاسخگویی به تقاضای فعلی را ندارد.

    شرکت خودروسازی «تسلا» از وزارت بازرگانی آمریکا، درخواست کرد که تقاضای اضافه کردن محصولات فولادی مورد استفاده در موتورهای خودروهای برقی و توربین‌های بادی را نپذیرد و اعلام کرد ظرفیت تولید فولاد در آمریکا، برای استفاده در واحد محرک خودروهای برقی، وجود ندارد، اما موفق نشد.

    بر اساس گزارش رویترز، تعرفه‌های جدید، بلافاصله اعمال خواهند شد و شامل کمپرسورها و پمپ‌ها و فلز موجود در لوازم آرایشی وارداتی و سایر بسته‌بندی‌های مراقبت شخصی نیز می‌شوند.

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات