در جشنواره اینوماین ۳ مطرح شد:

جعفری: حمایت ایمیدرو از شکل گیری کسب و کار دانش بنیان مبتنی بر فناوری

تجاری سازی ۲ ایده برتر جشنواره اینوماین ۲

عصر معدن- رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: در حال حاضر یکی از وظایف دولت به ویژه سازمان های توسعه ایی مثل ایمیدرو حمایت از شکل‌گیری کسب و کار دانش بنیان نوظهور مبتنی بر فناوری است؛ که بتوانند بیشترین نرخ رشد را به خود اختصاص داده و سهم بیشتری از بازار اقتصادی کشور را تصاحب کنند.;

جعفری: حمایت ایمیدرو از شکل گیری کسب و کار دانش بنیان مبتنی بر فناوری
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، وجیه الله جعفری در آیین افتتاح جشنواره و نمایشگاه ایده های ارزش آفرین(اینوماین 3) افزود: امروز احساس نیاز برای گذر از اقتصاد منبع محور به اقتصاد دانش بنیان در تمامی جوامع بیش از پیش احساس می‌شود و در این راستا باید زمینه تولید محصولات دانش‌بنیان را از طریق شکل‌گیری کسب و کار دانش بنیان کوچک و متوسط فراهم کرد تا از دایره رقابت جا نمانیم.

    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما بر این باوریم که سرمایه‌‌های اقتصادی کشورمان تنها محدود به منابع زیرزمینی مانند نفت و معادن نیست بلکه نیروی انسانی سرمایه اصلی به حساب می‌آید؛ در واقع اصول بنیادی اقتصاد دانش‌بنیان بر نیروی انسانی خلاق و متخصص استوار شده است.

    جعفری افزود: بر این اساس، کشور ما با در اختیار داشتن جمعیت جوان و پتانسیل های بالا در زمینه‌های فناوری، چند سالی است که در این مسیر حرکت خود را آغاز کرده است و با وجود تحریم های ظالمانه، اقتصاد کشور در حال تغییر شکل از منبع‌محوری به دانش‌بنیانی است.

    نگاهی به نتایج دو دوره قبل جشنواره و اطلاعات جشنواره اینوماین 3

    رئیس هیات عامل ایمیدرو در خصوص دستاوردهای جشنواره اینوماین 1 و 2 گفت: در اینوماین یک، 113 ایده به جشنواره ارایه شد و در نهایت 10 ایده برتر انتخاب شد.

    وی افزود: در اینوماین دو، 123 ایده به جشنواره ارایه شد که 2 ایده منتخب تجاری سازی شده است.

    جعفری عنوان کرد: تعداد ایده های دریافتی اینوماین سه، 150 مورد است که از این تعداد 60 ایده پذیرفته شده است.

    اقدامات ایمیدرو در حوزه ارتقاء نوآوری و حمایت از مولفه های مرتبط با آن

    رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به مهم ترین اقدامات این سازمان در حوزه ارتقا اکو سیستم نوآوری و حمایت از مولفه های مرتبط با آن، گفت: تاسیس موسسه پژوهشی و آموزشی دانشگاه تهران و ایمیدرو (یونیدرو)، تاسیس مرکز نوآوری و توسعه کسب و کارهای نوین در حوزه معدن و صنایع معدنی (ایمینو)، ایجاد مرکز هوشمندی و رصدخانه فناوری و نوآوری صنایع معدنی و اجرای پرو‌ژه‌های پژوهشی، کاربردی و تقاضا محور از جمله اقدامات ایمیدرو در این بخش است.

    وی گفت: معدن و صنایع معدنی با سهم 23 درصد ارزش بورس و ظرفیت های بالقوه شرکت های این حوزه، شرایط همکاری هم افزا با دانشگاه و مراکز علمی را دارا است.

    جعفری افزود: امیدواریم با کمک و حمایت شرکت ها و مجموعه دانشگاهی در بخش معدن و صنایع معدنی بتوانیم نوآوری و ارایه ایده برای حل مسائل مرتبط با تولید را بیش از پیش شاهد باشیم.

    کاهش ضایعات و کربن در بخش تولید

    جعفری در بخش دیگری از سخنانش گفت: برنامه ریزی برای کسب دانش "کاهش ضایعات و کربن در بخش تولید" از طریق برگزاری جشنواره اینوماین مورد توجه است. امروز بحث کربن و ضایعات صفر در صنعت در شمار الزامات شرکت های جهانی قرار گرفته است.

    وی گفت: به طور حتم استفاده از ظرفیت های علمی از مراحل اکتشاف، استخراج و در بخش نهایی(تولید محصول) ما را به ضایعات صفر نزدیک خواهد کرد.

    برنامه تعریف 12 میلیارد دلار طرح تا سال 1404

    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنانش اعلام کرد: ایمیدرو از آغاز به کار خود، 23 میلیارد دلار سرمایه گذاری با بخش خصوصی تعریف کرد و تا سال 1404 این رقم تا 35 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

    وی افزود: ایمیدرو در طول چند سال گذشته تلاش کرده تا در حوزه تنظیم و تسهیل گری و به ویژه بسترسازی برای بخش خصوصی اقدامات توسعه ای را عملیاتی کند.

    جعفری عنوان کرد: در این راستا 7.6 میلیارد دلار از طرح ها توسط بخش خصوصی و با هدایت و حمایت ایمیدرو تعریف شد که 2.7 میلیارد دلار آن در سال گذشته افتتاح شد.

    وی ادامه داد: اعتقاد داریم حضور بخش خصوصی باید در اجرا پررنگ شده و ایمیدرو عملکرد حمایتی و توسعه ای خود را دنبال کند.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر