رئیس هیات عامل ایمیدرو خبر داد:

۸۸۲ میلیون دلار صرفه جویی ارزی بومی سازی معدن و صنایع معدنی در ۱۴۰۳

صرفه جویی ارزی ۵ ساله از ۳ میلیارد و ۴۴۰ میلیون دلار عبور کرد

عصر معدن- رئیس هیات عامل ایمیدرو از صرفه‌جویی ۸۸۲ میلیون دلاری حاصل از بومی سازی تجهیزات و قطعات بخش معدن و صنایع معدنی در سال ۱۴۰۳ خبر داد.;

۸۸۲ میلیون دلار صرفه جویی ارزی بومی سازی معدن و صنایع معدنی در ۱۴۰۳
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، محمد آقاجانلو افزود: در این برنامه‌ریزی 13 شرکت حوزه معدن و صنایع معدنی زیرمجموعه و تابعه ایمیدرو مشارکت داشته‌اند.

    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: طبق آمار طی سال های 99 تا 1403 در بخش معدن و صنایع معدنی به میزان 3 میلیارد و 444 میلیون دلار صرفه جویی ارزی حاصل از بومی سازی صورت گرفته است.

    آقاجانلو عنوان کرد: ایمیدرو سالانه هدفگذاری کمّی برای صرفه‌جویی ارزی از طریق بومی سازی در بخش تجهیزات، ماشین‌آلات، قطعات یدکی و مواد اولیه شرکت ها و همچنین طرح‌های توسعه‌ای تعیین و با ابلاغ آن به شرکت‌های زیرمجموعه و تابعه؛ برنامه‌ها و پروژه‌های مرتبط با آن را پایش می‌کند.

    این گزارش می افزاید، برنامه صرفه جویی ارزی توسط شرکت های فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، ملی صنایع مس ایران، گل گهر، فولاد هرمزگان، تهیه و تولید مواد معدنی ایران، گهر زمین، ملی فولاد، فولاد کردستان، فولاد سنگان، آلومینای ایران، فولاد خراسان و آلومینیوم جنوب محقق شده است.

    سال 1402 میزان صرفه جویی ارزی حاصل از بومی سازی توسط شرکت ها؛ 838 میلیون دلار بوده است.

    از سوی دیگر مدیر توسعه فناوری و بومی سازی ایمیدرو در اعلام کرد: برنامه بومی سازی و ساخت داخل تجهیزات و قطعات بخش معدن و صنایع معدنی، با تسهیل گری ایمیدرو از دهه 90 آغاز شد و متعاقب آن، موج بومی سازی در شرکت های وابسته و تابعه اتفاق افتاد.

    فرهاد فرشاد افزود: طی سال های گذشته، شرکت های مهندسی توانمندی در کنار شرکت های بزرگ قرار گرفتند و به ساخت تجهیزات و قطعات در داخل اقدام کردند. این شرکت ها با بهره گیری از مهندسان متخصص داخل، بخش قابل توجهی از تجهیزات و قطعات مورد نیاز زنجیره معادن و صنایع معدنی را در شرایط تحریم تامین کردند.

    وی ادامه داد: برنامه صرفه جویی ارزی حاصل از بومی سازی در سال 1404 نیز حدود 893 میلیون دلار پیش بینی شده است.

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر