با توافق وزارت صمت و بانک مرکزی

عرضه ارز صادرات زنجیره فلزی در تالار دوم این هفته عملیاتی می‌شود

عصر معدن- معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد با توافق وزارت صنعت، معدن و تجارت با بانک مرکزی، عرضه ارز صادراتی زنجیره فلزی کشور در تالار دوم، این هفته عملیاتی می‌شود.;

عرضه ارز صادرات زنجیره فلزی در تالار دوم این هفته عملیاتی می‌شود
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از سنا، رئیس هیات عامل ایمیدرو خبر برنامه عرضه ارز صادراتی زنجیره فلزات را ماه گذشته اعلام کرده و از پیگیری‌های وزارت صمت برای تحقق این امر خبر داده بود. محمود نجفی‌عرب رییس اتاق تهران هم در آخرین جلسه هیات نمایندگان اتاق تهران، از حذف ارز ترجیحی و عرضه کل ارز صادراتی در بازار توافقی خبر داده بود.

    روابط عمومی ایمیدرو به نقل از محمد مسعود سمیعی‌نژاد اعلام کرد:«با توجه به جلسات متعدد برگزار شده با همکاران بانک‌مرکزی و برای افزایش رقابت‌پذیری زنجیره فلزی کشور تفاهمی صورت گرفت که بخشی از ارز حاصل از صادرات زنجیره فلزی به تالار دوم بانک‌مرکزی منتقل شود.»

    به گفته معاون وزیر صمت، این اقدام با هدف افزایش رونق فروش و صادرات، زنجیره، افزایش شفافیت در صادرات، بازگشت ارز و بهبود وضعیت کسب و کار زنجیره فلزی کشور، این تفاهم صورت گرفت.

    رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد:« به سبب آنکه وزارت صمت به دنبال ایجاد ارزش افزوده در داخل کشور و افزایش جذابیت صادرات در انتهای زنجیره است، درصد انتقال ارز به تالار دوم با توجه به ارزش افزوده ایجادی، افزایش می‌یابد به طوری که محصولات با ارزش افزوده بالاتر، دارای مشوق های بیشتر به منظور صادرات هستند.»

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر