سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیون دلاری برای تولید محصولات خاص فولادی

عصر معدن- مدیرعامل فولاد مبارکه از سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیون دلاری برای تولید محصولات خاص از جمله ورق‌های الکتریکی سیلیکونی جهت‌دار و غیرجهت‌دار خبر داد.;

سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیون دلاری برای تولید محصولات خاص فولادی
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سعید زرندی در حاشیه رونمایی از طرح تولید کلاف گرم مناسب با محیط ترش با رتبه جدید گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف شرکت تمرکز بر تولید محصولات خاص و با ارزش افزوده بالا برای پاسخ‌گویی به نیاز‌های راهبردی کشور است. این جهت‌گیری، بخشی از برنامه‌ریزی ما برای ارتقای جایگاه شرکت در زنجیره ارزش و ایفای نقش مؤثرتر در اقتصاد صنعتی ایران است.

    وی گفت: در داخل شرکت نیز بخشی از ظرفیت تولید به سمت توسعه فولاد‌های آلیاژی و خاص هدایت شده است. شاید رسیدن به تولید انبوه صنعتی در این بخش‌ها با کاهش سرعت همراه باشد، اما ارزش افزوده‌ای که برای کشور ایجاد می‌کند، بسیار بالاتر از تولیدات معمول خواهد بود.

    وی افزود: در صنعت فولاد جهان، شرکت‌ها یا بر اساس تناژ تولید سنجیده می‌شوند یا بر اساس ارزشی که خلق می‌کنند. مثلاً شرکت تیسن‌کروپ آلمان، با وجود اینکه در رده 41 تولیدکنندگان فولاد از نظر تناژ قرار دارد، اما به‌دلیل تولید محصولات با ارزش افزوده بالا، جزو 10 فولادساز برتر دنیاست. ما هم در تولید این مسیر را به‌صورت جدی دنبال می‌کنیم.

    به گفته وی این شرکت کمتر از یک و نیم درصد از حوزه آبریز زاینده‌رود استفاده می‌کند و در حال حاضر استفاده از بازچرخانی پساب 12 شهر اطراف را در دستور کار خود دارد و تا تیرماه امسال انتقال آب دریا به به این مجتمع تکمیل و از آب رودخانه بی‌نیاز خواهد شد.

    زرندی ادامه داد: هم اکنون در کارخانه تولید ورق‌های سیلیکونی جهت‌دار با ظرفیت 100 هزار تن، ورق‌های سیلیکونی غیر جهت‌دار با ظرفیت 200 هزار تن و توسعه ورق‌های استنلس‌استیل را در دستور کار قرار دارد و سرمایه‌گذاری در نورد سرد از دیگر برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت است.

    وی افزود: برنامه‌ریزی برای تولیدات خاص باید تقویت شود و فولاد مبارکه در این مسیر، خود را متعهد به حفظ و ادامه مسیر پیشتازی در صنعت فولاد کشور می‌داند و محصول استراتژیک کلاف گرم با نوع API 5L X60 MS در سال اول 20هزار تن تولید خواهد داشت.

    زرندی اظهار امیدواری کرد سال 1404 نقطه عطفی برای آغاز تولید انبوه این محصول باشد.

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر