افت ۳ تا ۱۳ درصدی انواع تولیدهای فولادی

عصر معدن- آمار تولید فولادی‌ها نشان می‌دهد که از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه، تمامی فرآورده‌های فولادی اعم از شمش، مقاطع تخت و طویل، محصولات و آهن اسفنجی با افت تولید نسبت به هفت ماهه ابتدایی سال گذشته روبرو شده‌اند؛ بیشترین کاهش تولید متعلق به مقاطع تخت فولادی و کمترین میزان هم متعلق به مقاطع طویل فولادی است.;

افت ۳ تا ۱۳ درصدی انواع تولیدهای فولادی
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از ایسنا، بر اساس آماری که توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در اختیار ایسنا قرار گرفت، در هفت ماهه نخست امسال 15 میلیون و 769 هزار تن شمش فولادی (اسلب، بیلت و بلوم) تولید شده است که نسبت به 17 میلیون و 734 هزار تن تولید شده در مدت مشابه سال 1399، کاهش 11 درصدی را نشان می‌دهد.

    همچنین میزان تولید کل مقاطع طویل فولادی (تیرآهن، میلگرد، ناودانی، نبشی وسایر مقاطع) در کشور طی مدت مذکور سال جاری کمترین میزان کاهش تولید را مقاطع طویل داشته که با افت سه درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، شش میلیون و 285 هزار تن تولید شده است. گفتنی است طی هفت ماه نخست سال گذشته شش میلیون و 495 هزار تن از این مقاطع طویل تولید شده بود.

    میزان تولید کل مقاطع تخت فولادی (ورق گرم، ورق سرد و ورق پوششدار) نیز از ابتدای امسال تا پایان مهرماه به چهار میلیون و 744 هزار تن رسیده است که نسبت به پنج میلیون و 459 هزار تن تولیدی آن در هفت ماهه ابتدایی سال گذشته، 13 درصد کاهش یافته است و بیشترین میزان کاهش تولید فولادی‌ها را در این مقایسه آمار تولید به خود اختصاص داده است.

    از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه، تولید محصولات فولادی نیز معادل 11 میلیون و 29 هزار تن ثبت شده که نسبت به میزان تولید آن در مدت مشابه سال گذشته (11 میلیون و 954 هزار تن)، هشت درصد کمتر است.

    تولید آهن اسفنجی نیز با کاهش چهار درصدی، در مجموع هفت ماهه سال جاری به 17 میلیون و 378 هزار تن رسیده است. میزان تولید این محصول معدنی در مدت مشابه سال گذشته بیش از 18 میلیون و 100 هزار تن بوده است.

    لازم به ذکر است که از این میزان تولید فولادی‌ها در هفت ماه نخست امسال، بالغ بر چهار میلیون تن شمش فولادی، بیش از یک میلیون و 800 هزار تن محصولات فولادی و بالغ بر یک میلیون و 400 هزار تن مقاطع طویل فولادی صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب 27، 38 و 44 درصد افزایش داشته است؛ اما بیشترین افزایش میزان صادرات متعلق به آهن اسفنجی است که بی‌نیاز از واردات، با رشد 279 درصدی صادرات روبرو شده است. در مجموع هفت ماهه امسال قریب به 700 هزار تن آهن اسفنجی صادر شده است؛ در حالیکه میزان صادرات آن در مدت مشابه سال گذشته به 200 هزار تن هم نرسیده بود.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر