اتابک : زنجیره فولاد با تولید داخلی نخستین محصول تحریمی تکمیل شد

عصر معدن- وزیر صمت در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن ضمن اشاره به اینکه استقلال هرگاه با همبستگی عمومی همراه می‌شود، به سرمایه‌ای ملی تبدیل خواهد شد به تولید انبوه الکترود گرافیتی محصولی که زمانی در فهرست نخستین تحریم‌ها قرار داشت، اشاره کرد و گفت: با این تولید زنجیره صنعت فولاد کشور به‌طور کامل تکمیل شد.;

اتابک : زنجیره فولاد با تولید داخلی نخستین محصول تحریمی تکمیل شد
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از ایسنا، سید محمد اتابک - وزیر صنعت، معدن و تجارت - در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن گفت: ملت ایران بارها نشان داده‌اند که استقلال، مانند جنگ 12 روزه، هرگاه با همبستگی عمومی همراه می‌شود، به سرمایه‌ای ملی تبدیل خواهد شد که هم آینده را می‌سازد و هم دشمنان را به بازنگری در محاسباتشان وادار می‌کند.

    وی گفت: یاد و نام شهیدان انقلاب اسلامی، که پایه‌های این استقلال را با ایثار خود استوار کردند، همواره الهام‌بخش این مسیر است. اثر این استقلال‌خواهی در عرصه صنعت، معدن و تجارت، پیشرفت صنعتی کشور، شکل‌گیری توان بومی در حوزه‌های راهبردی، رشد غرور حرفه‌ای در میان صنعتگران و معدن‌کاران و تثبیت جایگاه تولید ایرانی بوده است.

    وزیر صنعت معدن و تجارت همچنین با اشاره به اینکه روز گذشته توسط رئیس‌جمهور، 1325 طرح صنعتی بزرگ کشور افتتاح که منجر به ایجاد اشتغال برای 80 هزار نفر شد، گفت: این میزان 80 هزار فرصت شغلی مربوط به طرح‌هایی است که همگی در دوره دولت چهاردهم به بهره‌برداری و نتیجه رسیده‌اند و این میزان اشتغال مستقیم برای هموطنان ایجاد شده و میزان اشتغال غیر مستقیم از این میزان به مراتب بالاتر خواهد بود. 

    اتابک خاطرنشان کرد: در خصوص پروژه‌ها، حلقه الکترود گرافیتی نخستین محصولی بود که در کشور تحریم شد و پیش از این تولید آن در کشور وجود نداشت و برای نخستین‌بار این محصول در کشور به صورت انبوه تولید و به این ترتیب زنجیره فولاد به صورت کامل تکمیل شد.

    اتابک ادامه داد: امروز، جمهوری اسلامی ایران تنها کشور در خاورمیانه است که الکترودهایی گرافیتی را در سایزهای 300 تا 750 تولید می‌کند؛ به این معنا که تمامی حلقه‌های صنعت فولاد در کشور قابلیت تولید دارد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات